Terapeuter


Thom Dahlberg


Legitimerad kiropraktor


Jag är uppvuxen i Malmö. Efter en egen idrottsskada i USA blev jag hjälpt av en kiropraktor. Att läsa till kiropraktor blev därefter ett självklart val. Efter 5-års studier till kiropraktor i England flyttade jag tillbaka till Sverige och påbörjade min praktiktjänst.


Jag har över 10 års yrkeserfarenhet inom offentlig samt privat verksamhet.


Som fd elitgymnast och elit tränare har jag ett stort intresse för idrottsskador och rehabilitering.  Har gått vidareutbildningar inom rehabiliterings träning för både barn och ungdom.


Albert Stieber 


Massageterapeut

 

Född och uppvuxen i Wien men har bott i Norge mestadels i mitt liv.

Jag har läst anatomi och fysiologi på högskolenivå och blev färdigutbildad massageterapeut vid Manumedic 2014 med smärtbehandling som specialitet. För mig är det viktigt att Du som kund ska känna att Du får rätt behandling hos rätt terapeut.

 

Vidare är jag utbildad akupunktör vid nordens största akupunktörklinik i Aulum i Danmark.

 

Har studerat Aku Nova/ Akupunktur 2000 hos John Boel. Vidareutbildade mig hos John's far, Prof. Dr. John Boel.

 

Vid två tillfällen har jag varit i Kina för att vidareutbilda mig som massageterapeut.

 

Det viktigaste för mig är att kunna glädja någon annan. ”Kommer du till mig och är stel då skall du kunna dansa ut från kliniken med ett leende.”.

 

Sommaren 2008 började jag ge en garanti; ”Om Du inte blir bättre under den första behandlingstimmen, då betalar Du ingenting.”

 

Du ska kunna känna förbättringar redan då Du får Din massage.

 

Du kan dock inte förvänta Dig att jag kan ge Dig någon diagnos. Det överlåter jag till dem med behörighet, men en proffissionell behandling kan jag lova Dig. Jag är även mycket bra på behandling av extremiteter, dvs armar, armbåge, ben och vader.

Massage/Klassisk/Idrotts-massage/akupunktur Malmö

 

Ewald, massageteraput, driver smärtkliniken Erikslust. Förutom massageterapi, utför Ewald även akupunktur. Har vid två tillfällen åkt till Kina för vidareutbildning.